Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre noi

"Clinica Elidadent a fost înființată în anul 2015, iar pe parcursul anilor am reușit alături de echipa mea să dezvoltăm atât spațiul clinicii și tot ce presupune acesta, cât să ne dezvoltăm și noi.

 

Am participat la cursuri, congrese, am învățat de la cei mai buni cum să putem să ne apropiem mai bine de pacienții noștri, astfel încât să vină cu drag la Elidadent, dar și cum le putem reda zâmbetul și odată cu acesta, fericirea.

 

 

Am început cu un singur cabinet, un singur scaun și doar câteva cadre medicale. În momentul actual, Clinica Elidadent pune la dispoziția pacienților săi 6 cabinete stomatologice și un cabinet special conceput pentru cei mici."

 

Elida Carpiuc

Viziunea Elidadent

Dorim să ajutăm cât mai mulți pacienți să-și rezolve afecțiunile dentare, astfel încât zâmbetul lor să fie mereu impecabil și frumos. De asemenea, dorim să le arătăm și să îi convingem că stomatologia fără durere sau teamă există!

 

Misiunea Elidadent

Misiunea noastră este condusă de motto-ul nostru "Elidadent zâmbește!", iar noi zâmbim de fiecare dată când un pacient este fericit și complet mulțumit de rezultatul planului nostru de tratament.

 

Valorile Elidadent

  • Empatie;
  • Respect;
  • Corectitudine;
  • Înțelegere;
  • Sprijin.

elidadent